2024. április 16.
Megszületett az outdoor sneaker

Megszületett az outdoor sneaker

A Facet termékcsaláddal a Columbia nagy lépést tett afelé, hogy a fiatalok több kényelmes lépést tegyenek a természet felé. Most már a sneaker trendeket követő generációnak is van olyan cipője, amivel nem csak a betonon lehet megjelenni!

A tervezők a Facet cipők megalkotásánál két fő szempontot vettek alapul. Egyrészt cél volt egy olyan cipő létrehozása, ami könnyű, vízhatlan és a szabadtéri aktivitások széles skálájához jól felhasználható. Másrészt cél volt az is, hogy ugyanez a cipő széles életkori réteghez szóljon, városi környezetben is hordható legyen és a fiatalos, hétköznapi utcai ruházathoz jól passzoljon. 

A textil és szintetikus elemek kombinálásával készült felsőrészben az Outdry membrán garantálja a teljes vízhatlanságot és páraáteresztő képességet biztosító technikai tudást, míg a gyorsfűző rendszer a cipő megjelenését teszi sportosabbá. A sarok részen elhelyezett stabilizáló betét felelős a lépések biztonságosabbá tételéért és az optimális saroktartásért. A Facet cipők igazi karakterét azonban az egyedi designnal készült talp adja. A gyémántkövek csiszolt lapjait imitáló, sok lapból álló felület ellenállhatatlanná teszi a Facet cipők megjelenését. Az ultrakönnyű középtalp tökéletes párnázottságot és komfortos viseletet kínál, míg a nyomot nem hagyó Omni Grip gumi talpborítás a legkülönfélébb felületeken is optimális tapadást biztosít. 

Megosztás