2024. május 19.
Négy baleset történt, egynél sérült is van

Négy baleset történt, egynél sérült is van

Négy baleset történt az elmúlt 24 órában Nógrád megyében, ebből három anyagi káros, egynél azonban személyi sérülés is történt.

Az egyik baleset tegnap délután történt, Salgótarján belterületén, a Bajcsy-Zsilinszky úton az előtte haladók előzésébe kezdett egy személygépjárművel közlekedő ismeretlen személy, amikor érintőlegesen nekiütközött egy másik, éppen kanyarodást végző személygépkocsinak, majd megállás nélkül továbbhajtott.

A 22-es számú főúton közlekedett egy férfi ma, nem sokkal éjfél után, amikor lement az út melletti füves, földes területre, majd egy vízelvezető árokba hajtott. A balesetben a gépjármű vezetője megsérült.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a baleset körülményeit vizsgálja.

Az elmúlt 24 órában a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányságon további két anyagi káros baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök - írja a nograd24.hu.

Megosztás

Élő adásban élesztett újra egy nőt Oroszlán Szonja

Hello Közélet

Élő adásban élesztett újra egy nőt Oroszlán Szonja

  • 2024.03.7

A színésznő épp a NAV Dózsa György úti ügyfélszolgálatán várakozott egyik filmbeli karaktere, Timi szerepében, amikor megtörtént a baj, a szintén ott tartózkodó, és az orra előtt összeeső dr. Bárány Olga (Pokorny Lia) ügyvédnőt kellett újraélesztenie. Mindez most szerencsére csak az Országos Mentőszolgálat Alapítvány (OMSZA) kisfilmjének forgatásán történt, de vajon éles helyzetben is odamenne-e valaki egy eszméletlen nőhöz? A felmérések szerint ugyanis ilyenkor a nők kisebb eséllyel kapnak segítséget. Legújabb, a Nemzetközi Nőnapra időzített edukációs kisfilmjével ezen szeretne változtatni a Mentőalapítvány.