2024. május 19.
Két személyi sérüléssel járó baleset Nógrádban

Két személyi sérüléssel járó baleset Nógrádban

Két személyi sérüléssel járó baleset is történt az elmúlt 24 órában.

Az egyik esetben Kishartyánból Sóshartyán irányába közlekedett egy 24 éves férfi autóval tegnap délután, a kanyarban megcsúszott, lesodródott és egy fának ütközött. A balesetben a gépkocsi vezetője és utasa könnyű sérülést szenvedett. 

A másik balesetnél egy 37 éves férfi Balassagyarmaton, az Arany János utcában közlekedett, amikor járműve eddig tisztázatlan körülmények között áttért a menetirány szerinti bal oldalra és ott az úttest szélén parkoló gépkocsinak ütközött. Az álló autó az ütközés miatt nekicsapódott az egyik ház kapujának. A baleset következtében a gépkocsi utasa könnyebben sérült.

A balesetek körülményeit a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság vizsgálja - írja a nograd24.hu.

Megosztás

Élő adásban élesztett újra egy nőt Oroszlán Szonja

Hello Közélet

Élő adásban élesztett újra egy nőt Oroszlán Szonja

  • 2024.03.7

A színésznő épp a NAV Dózsa György úti ügyfélszolgálatán várakozott egyik filmbeli karaktere, Timi szerepében, amikor megtörtént a baj, a szintén ott tartózkodó, és az orra előtt összeeső dr. Bárány Olga (Pokorny Lia) ügyvédnőt kellett újraélesztenie. Mindez most szerencsére csak az Országos Mentőszolgálat Alapítvány (OMSZA) kisfilmjének forgatásán történt, de vajon éles helyzetben is odamenne-e valaki egy eszméletlen nőhöz? A felmérések szerint ugyanis ilyenkor a nők kisebb eséllyel kapnak segítséget. Legújabb, a Nemzetközi Nőnapra időzített edukációs kisfilmjével ezen szeretne változtatni a Mentőalapítvány.