2024. május 7.
Baltával fenyegették egymást

Baltával fenyegették egymást

Felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt két férfit hallgattak ki gyanúsítottként.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 35 éves és egy 36 éves salgótarjáni lakos ellen.

Április 27-én a két férfi egy salgótarjáni családi házban dulakodni kezdett egymással. A vita kint folytatódott, az egyik férfi baltával fenyegette meg társát. Válaszul a másik egy szemetes kukát dobott támadója felé. Ezt követően a balta gazdát cserélt, és szintén azzal fenyegetőzött a másik gyanúsított.  Az eset során végül senki sem sérült meg.

A rendőrök Cs. Sándort és D. Sándort a helyszínen elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként hallgatták ki - írja a police.hu.

Megosztás

Élő adásban élesztett újra egy nőt Oroszlán Szonja

Hello Közélet

Élő adásban élesztett újra egy nőt Oroszlán Szonja

  • 2024.03.7

A színésznő épp a NAV Dózsa György úti ügyfélszolgálatán várakozott egyik filmbeli karaktere, Timi szerepében, amikor megtörtént a baj, a szintén ott tartózkodó, és az orra előtt összeeső dr. Bárány Olga (Pokorny Lia) ügyvédnőt kellett újraélesztenie. Mindez most szerencsére csak az Országos Mentőszolgálat Alapítvány (OMSZA) kisfilmjének forgatásán történt, de vajon éles helyzetben is odamenne-e valaki egy eszméletlen nőhöz? A felmérések szerint ugyanis ilyenkor a nők kisebb eséllyel kapnak segítséget. Legújabb, a Nemzetközi Nőnapra időzített edukációs kisfilmjével ezen szeretne változtatni a Mentőalapítvány.