2024. május 19.
Előzetesben a rendőrségről megszökött férfi

Előzetesben a rendőrségről megszökött férfi

A férfi március végén szökött meg egy kihallgatás alkalmával, de pár óra alatt megtalálták.

A március végén megszökött, majd kézre kerített férfit a Balassagyarmati Járási Ügyészség indítványára előzetes letartóztatásba helyezték.

A férfival szemben lopás miatt indult nyomozás még 2016 második felében. Volt előzetes letartóztatásban is, majd idén január közepén házi őrizetbe helyezték. Március 28-án kihallgatásra előállították őt a rendőrkapitányságra, mivel felmerült a gyanúja annak, hogy időközben a férfi újabb vagyon elleni bűncselekményt követett el.

Kihallgatás után a férfi dohányozni ment ki a rendőrség udvarára, majd onnan a kerítésen átugorva megszökött. A rendőrség még aznap este elfogta, a 21-es úton egy gépkocsi utasaként találtak rá.

Tekintettel a szökés és az elrejtőzés veszélyére a Salgótarjáni Járásbíróság nyomozási bírája a napokban elrendelte a férfi előzetes letartóztatását - írja a 3100.hu.

Megosztás

Élő adásban élesztett újra egy nőt Oroszlán Szonja

Hello Közélet

Élő adásban élesztett újra egy nőt Oroszlán Szonja

  • 2024.03.7

A színésznő épp a NAV Dózsa György úti ügyfélszolgálatán várakozott egyik filmbeli karaktere, Timi szerepében, amikor megtörtént a baj, a szintén ott tartózkodó, és az orra előtt összeeső dr. Bárány Olga (Pokorny Lia) ügyvédnőt kellett újraélesztenie. Mindez most szerencsére csak az Országos Mentőszolgálat Alapítvány (OMSZA) kisfilmjének forgatásán történt, de vajon éles helyzetben is odamenne-e valaki egy eszméletlen nőhöz? A felmérések szerint ugyanis ilyenkor a nők kisebb eséllyel kapnak segítséget. Legújabb, a Nemzetközi Nőnapra időzített edukációs kisfilmjével ezen szeretne változtatni a Mentőalapítvány.